omslagfoto

Melkweg 30, Amsterdam € 1.000.000,- k.k.

naar boven

Verkoper vertelt

Wie had dat ooit gedacht ... ons paradijs in Amsterdam Noord te koop zetten!? Wij niet. Toch doen we het. We hebben hier 25 jaar gewoond en willen kleiner gaan wonen. Dat we de plek een paradijs noemen zal ik nader beschrijven. We wonen op een doodlopende weg met 5 huizen en een kerkje in het laatste huis 'in' (ik noem het 'van') Amsterdam !? Aan de ene kant van het losstaande huis worden we beschut door een imposante bamboehaag, aan de andere kant door een bos .... in Amsterdam !? Aan de voorkant van het huis rijden geen auto's (je kunt er enkel parkeren) aan de achterkant na de grote tuin van 900 m2 ligt de Oostzanerdijk. We zitten op 7 minuten fietsen van de NDSM-pont en op 5 minuten autorijden van de Ring af. Zo gauw je echter op de Melkweg rijd vergeet je dat je in Amsterdam woont. Als je het hek van onze tuin binnenloopt begint de beleving van, voor ons, het paradijs.
Op het moment bestaat de het huis uit 2 zelfstandige woningen. De begane grond wordt nu gebruikt als 'parentelle' huis waar oudere ouders (wij) zelfstandig wonen, maar kan ook dienen als atelier, als praktijkruimte voor b.v. een dokterswoning. Of de ruimte kan weer als voorheen toen het nog 1 woonhuis was, betrokken worden bij het gehele huis, door simpelweg de intacte binnentrap te openen. Het bovenhuis beslaat de 2e en 3e etage en is te bereiken via de originele buitentrap met bordes. Voor wie een eigen paradijs wil creëren? Maak een afspraak en kom gerust eens langs.
Bovenstaande tekst is opgesteld door de verkoper. De verkoper is hierin vrij geweest om zijn eigen woning en locatie te omschrijven. Hoekstra & van Eck Makelaardij heeft hier geen invloed op gehad en u kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.
naar boven

Foto's

360 graden foto

360° foto

Video

naar boven

Kenmerken

Vraagprijs € 1.000.000,-
Bouwvorm Bestaande bouw
Type vrijstaande woning, herenhuis
Ligging aan bosrand, beschutte ligging, open ligging, vrij uitzicht
Woonoppervlakte 190 m²
Perceeloppervlakte 833 m²
Inhoud 665 m³
Bouwjaar 1964
Slaapkamers 4
Tuin achtertuin, tuin rondom
Ligging Tuin zuidoost
Garage geen garage
Schuur vrijstaand hout
Verwarming c.v.-ketel
naar boven

Plattegronden

naar boven

Rondom het huis

naar boven

Wat is er in de buurt

Wonen in Amsterdam Noord

Amsterdam Noord

Het Stadsdeel Noord: Idyllische dorpsgezichten en stadse dynamiek. Steeds meer mensen trekken vanwege deze contrasten naar Amsterdam-Noord. Amsterdam-Noord is een bruisend gebied dat zich snel ontwikkelt. Het is met bijna 90.000 inwoners het grootste stadsdeel van de gemeente Amsterdam. Door onder meer de culturele bedrijvigheid bestaat er een interessante mix van wonen en werken. Stadsdeel Noord beschikt over 35 basisscholen, enkele middelbare scholen en 2 ROC’s.

Het Centrumgebied Het Centrumgebied is het hart van de wijk met de meeste bedrijvigheid. In- en om het centrum vind u 7 winkelcentra. Winkelcentrum “Boven ’t Y” is een overdekt winkelcentrum midden in Amsterdam Noord. Winkelcentrum “Boven ’t Y” biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels.

Sport en recreatie Stadsdeel Amsterdam-Noord heeft de toerist en recreant veel te bieden. Er zijn maar liefst 60 actieve sportverenigingen waaronder een squashpark, zwembad en tennisbanen. Voor een avondje uit hoeft u Noord niet meer uit. Wie toch liever uit eten gaat in het centrum van Amsterdam is hier dankzij de goede ov-verbindingen zo. En straks profiteert u van het beginpunt van de Noord/Zuidlijn, deze wordt op het nabij gelegen Buikslotermeerplein aangelegd.

naar boven

Blader door de brochure

naar boven

Melkweg 30 bekijken

Bezichtiging plannen?

Plan afspraak
naar boven

Plan je route

Plan route
Voeg deze woning toe aan uw TomTom
Bakkerij Bank Busstation Café Gemeentehuis
Luchthaven Metro Museum Park Parkeerplaats
Restaurant School Sportclub Supermarkt Tankstation
Taxistandplaats Treinstation Universiteit Winkelcentrum Ziekenhuis
naar boven

Bekijk meer woningen in Amsterdam en omgeving

Bekijk alle woningen die Hoekstra & van EckAmsterdam Noord in de verkoop heeft