HVE bestaat 50 jaar!
1116498_Wat-is-mijn-huis-waard-Hendriks-makelaardij_schatting_1.jpg

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Huis verkopen? Hoe bepaal ik de waarde van mijn huis?

 

Experts op de lokale
Experts op de lokaleWoningmarkt

Wat is de waarde van mijn huis?

Dit is één van de eerste en gelijk ook lastigste vragen die u tegenkomt als u uw huis wilt gaan verkopen. De waarde van een woning is afhankelijk van een aantal factoren. Natuurlijk zijn de eigenschappen en kenmerken van de woning zeer bepalend. Ook de lokale huizenmarkt is een belangrijke factor in het vaststellen van de waarde van een woning. De markt is continue in beweging, dit heeft invloed op de waarde van de woningen. Het is dus erg moeilijk om de waarde van een huis te bepalen als je geen expert bent op de lokale huizenmarkt.

Woont u in een
Woont u in een courant huis?

De woning

 Elke woning is uniek en dit geldt ook voor de waarde van het huis. meespelende factoren zijn: wat voor type woning is het? Hoe ruim is het huis? Is het huis is een goede staat of moet er nog veel gedaan worden? Is het huis gunstig gelegen? Zijn er speciale voorzieningen aanwezig? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitbouw, een zwembad of is de woning onlangs nog volgens de laatste normen geïsoleerd? Kortom, allerlei factoren waar met een objectieve blik naar gekeken moet worden.

De markt is continue
De markt is continueIn beweging

De markt

Niet alleen de eigenschappen en kenmerken van uw huis spelen een rol in de waardebepaling. De waarde is ook sterk afhankelijk van de markt. Is er veel vraag naar de woning? Ook is het belangrijk om te kijken naar het aanbod op de woningmarkt; zijn er veel vergelijkbare woningen te koop, of is het aanbod in vergelijkbare woningen schaars? De huizenmarkt is continue in beweging en de waarde van uw woning dus ook. Wij hebben dagelijks te maken met deze markt en hebben dus als geen ander inzicht in de actuele waarde van uw huis.

Uw huis verkopen voor de
Uw huis verkopen voor deBeste prijs

De verkoopprijs

De waarde van uw woning is bepaald. Nu is het belangrijk om de woning strategisch in de markt te zetten, dit in combinatie met onze unieke verkoopmiddelen en werkwijze zullen wij uw woning optimaal in de markt zetten. Hiermee zorgen wij voor een zo hoog mogelijke opbrengst van uw woning.

 

Een waardebepaling
Een waardebepalingis gratis!

Gratis waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Maak een gratis en geheel vrijblijvende afspraak met onze makelaar. Tijdens dit gesprek zal de makelaar een ronde maken door uw woning en aan de hand van een marktanalyse een waarde bepalen. Ook licht de makelaar onze unieke manier van werken graag toe.

naar boven

Afspraak maken?

Bekijk onze vestigingen
Elke dag tot 23.00 uur voor u bereikbaar
Overzichtskaart van Nederland met alle vestigingen aangegeven
Plan afspraak