omslagfoto

de Hoef Westzijde 10, De Hoef € 995.000,- k.k.

naar boven

Verkoper vertelt

In 2003 besloten we te verhuizen van Amsterdam Oud Zuid naar meer landelijk gelegen, aangezien we minder gebruik maakten van de lusten maar nog wel de lasten hadden. Na meerdere huizen bezocht te hebben viel ons oog op deze woning in het voor ons onbekende De Hoef.

Bij de eerste bezichtiging waren we op slag verliefd. De landelijke omgeving met het meanderende riviertje De Kromme Mijdrecht voor en de weidse landerijen achter waren hiervoor een belangrijke reden. Het feit dat de boerderij gelegen is aan een soort kom in de Kromme Mijdrecht met daaromheen huizen gesitueerd geeft het geheel een knusse ligging.

Ook in praktisch opzicht is De Hoef een ideale uitvalsbasis. Niet alleen vanwege de lagere school n De Hoef, maar ook vanwege de goed aangeschreven scholengemeenschap Veenlanden College in het 5 kilometer nabij gelegen Mijdrecht. Verder liggen Amsterdam (25 minuten), Schiphol (20 minuten), Rotterdam (40 minuten) en Utrecht (30 minuten) op zeer bereisbare afstand.

We wonen al 14 jaar met heel veel plezier in De Hoef. Het buurtschap De Kromme Mijdrecht is een hechte gemeenschap die altijd voor elkaar klaar staat. In 2012 zijn we begonnen met een Bed & Breakfast bij ons huis en dat heeft vele malen bevestigd hoe paradijselijk we hier wonen. We hebben hier vele toeristen (vaak meerdere keren) uit vele windstreken mogen begroeten. Een ondernemende nieuwe eigenaar kan op deze manier met gemak ruim 1000 euro per maand verdienen.

Bovenstaande tekst is opgesteld door de verkoper. De verkoper is hierin vrij geweest om zijn eigen woning en locatie te omschrijven. Hoekstra & van Eck Makelaardij heeft hier geen invloed op gehad en u kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.
naar boven

Foto's

360 graden foto

360° foto

Video

naar boven

Kenmerken

Vraagprijs € 995.000,-
Bouwvorm Bestaande bouw
Type vrijstaande woning, woonboerderij
Ligging aan rustige weg, aan vaarwater, beschutte ligging, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Woonoppervlakte 226 m²
Perceeloppervlakte 1389 m²
Inhoud 795 m³
Bouwjaar 1850
Slaapkamers 3
Tuin achtertuin, voortuin, zijtuin
Ligging Tuin zuidwest
Garage geen garage
Schuur vrijstaand hout
Verwarming c.v.-ketel, houtkachel
naar boven

Plattegronden

naar boven

Rondom het huis

naar boven

Wat is er in de buurt

Wonen in De Hoef

De Hoef

De Hoef is gelegen aan de oevers van de Kromme Mijdrecht, een zijtak van de Amstel. Het dorp wordt gekenmerkt door gevarieerde lintbebouwing. De Hoef heeft enkele voorzieningen, waaronder een basisschool met buitenschoolse opvang, een sportvereniging en een Boerenlandwinkel. Voor de stedelijke voorzieningen kan men terecht in de omliggende plaatsen zoals Mijdrecht, Uithoorn en Amstelveen. Door de centrale ligging zijn Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Schiphol zeer nabij.

naar boven

Blader door de brochure

naar boven

de Hoef Westzijde 10 bekijken

Bezichtiging plannen?

Plan afspraak
naar boven

Plan je route

Plan route
Voeg deze woning toe aan uw TomTom
Bakkerij Bank Busstation Café Gemeentehuis
Luchthaven Metro Museum Park Parkeerplaats
Restaurant School Sportclub Supermarkt Tankstation
Taxistandplaats Treinstation Universiteit Winkelcentrum Ziekenhuis