omslagfoto

Mossel 29, Middenmeer € 400.000,- k.k.

naar boven

Verkoper vertelt

Het “Vrye Oord” heeft zo’n uitstraling dat iedereen in de buurt dit huis kent en weet waar het staat. Het klinkt misschien gek maar deze status was voor ons niet het belangrijkste. Voor ons was het belangrijkste dat dit huis ons de gelegenheid bood te leven op onze eigen manier!
De speelse indeling van dit huis geeft de ruimte om steeds met elkaar in verbinding te zijn en even zo goed om je terug te trekken; de een bij de tv, de ander met een boek. De een aan het koken, de ander in het kantoor en steeds verbinding. Ja het huis is groot en ja het huis is ruim en ja kinderen kunnen in dit huis rondjes rennen; dat maakt nou juist dat iedereen hier kan leven met hart en ziel. Er is zelfs genoeg ruimte om naar hartelust vrienden en familie uit te nodigen.
Belangrijk voor ons was dat we om ons eigen huis heen konden lopen. En een eigen manier van leven betekende voor ons ook een onderhoudsvriendelijke tuin. Veel groen om ons heen, dat wel, en tegelijkertijd niet teveel zorgen en tijd hoeven besteden aan groei en bloei. Er in zitten, ernaar kijken, ontspannen en tot rust komen. Kwaliteit, vriendelijkheid en verwondering. Het onderhoud van dit houten huis valt erg mee. De Zweedse verf is voorhanden en net als water gemakkelijk aan te brengen.
Het “Vrye Oord” zegt iets over een eigen stijl van leven. Maar het zegt ook veel over leven in de vrije natuur. Grasland voor het huis. Bollenvelden in het voorjaar en volkstuinen in de buurt. Ruimte en privacy!
Bovenstaande tekst is opgesteld door de verkoper. De verkoper is hierin vrij geweest om zijn eigen woning en locatie te omschrijven. Hoekstra & van Eck Makelaardij heeft hier geen invloed op gehad en u kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.
naar boven

Foto's

360 graden foto

360° foto

Video

naar boven

Kenmerken

Vraagprijs € 400.000,-
Bouwvorm Bestaande bouw
Type vrijstaande woning, eengezinswoning
Ligging aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte 223 m²
Perceeloppervlakte 491 m²
Inhoud 995 m³
Bouwjaar 2001
Slaapkamers 3
Tuin achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras
Ligging Tuin west
Garage aangebouwd steen
Schuur vrijstaand hout
Verwarming c.v.-ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk
Bijzonderheden gestoffeerd
naar boven

Plattegronden

naar boven

Rondom het huis

naar boven

Wat is er in de buurt

Wonen in Middenmeer

Middenmeer

Middenmeer is een stad in de Nederlandse provincie Noord-Holland . Het maakt deel uit van de gemeente Hollands Kroon en ligt ongeveer 18 km ten noorden van Hoorn. Middenmeer werd gebouwd vanaf 1932. Het dorp werd toen nog Sluis III genoemd.Het nabijgelegen vliegveld Middenmeer werd in de meidagen van de oorlog in 1940 gebruikt door de 1e Verkenningsgroep van de Koninklijke Luchtmacht. Midden in oorlogstijd, op 1 juli 1941 werd de Wieringermeer een zelfstandige gemeente. Op 17 april 1945 werd de Wieringermeerpolder door de Duitsers onder water gezet. Op 11 december 1945 was de polder weer droog en kon met de herbouw van het dorp worden begonnen. In Middenmeer begon de eerste Moedermavo van Nederland, er staat een monument van deze mavo in het dorp.

De Wieringermeer is een akkerbouwgebied, met veel glastuinbouw. Er zijn allerlei economische activiteiten die daarmee verband houden zoals metaalbedrijven, graanopslag. Er is een groot productiebedrijf van ijsbergsla.

Middenmeer lig aan de A7 en de N242 en de N248. De haven van Middenmeer heeft een gedeelte voor pleziervaart en voor beroepsvaart. De haven wordt gevormd door de doodlopende Wieringerwerfvaart. Scheepvaart naar Medemblik (IJsselmeer) en naar Schagen (Noordhollandsch Kanaal) en Alkmaar via de via de Westfriesche Vaart.

naar boven

Blader door de brochure

naar boven

Mossel 29 bekijken

Bezichtiging plannen?

Plan afspraak
naar boven

Plan je route

Plan route
Voeg deze woning toe aan uw TomTom
Bakkerij Bank Busstation Café Gemeentehuis
Luchthaven Metro Museum Park Parkeerplaats
Restaurant School Sportclub Supermarkt Tankstation
Taxistandplaats Treinstation Universiteit Winkelcentrum Ziekenhuis
naar boven

Bekijk meer woningen in Middenmeer en omgeving

Bekijk alle woningen die Hoekstra & van EckHoorn in de verkoop heeft