HVE bestaat 50 jaar!
Aanbod
Naar nieuwbouwprojecten (25)
naar boven

Onze nieuwbouwmakelaars

Nieuwbouw is een vak apart. Dat vraagt om specialisten!
Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komen andere zaken kijken dan bij de koop van een bestaande woning. Onze nieuwbouwmakelaars zijn echte specialisten en staan graag voor u klaar. Ook weten vele grote projectontwikkelaars ons te vinden voor de verkoop van nieuwbouwprojecten. 

Nieuwbouwwinkel
Meer weten over de makelaars vanHoekstra & van Eck Nieuwbouwwinkel

Hoekstra & van Eck Nieuwbouwwinkel

Purmerplein 2-4, 1023 BD Amsterdam

T 020 636 05 80

E nieuwbouw@hoekstraenvaneck.nl

WhatsApp naar 06 13 18 43 41

Maandag-Vrijdag: 8.30 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 15.00 uur (op afspraak)

Contact
Anders kijken
Anders kijkennaar nieuwbouw

De Nieuwbouwwinkel

Het kopen en verkopen van nieuwbouwwoningen vraagt om een ander soort makelaar dan voor het kopen of verkopen van een bestaande woning. Doordat wij samenwerken met een groot aantal projectontwikkelaars, beschikken wij over een divers aanbod aan nieuwbouwprojecten Het is belangrijk dat je in staat bent om een reëel beeld te krijgen van een huis dat nog gebouwd moet worden. Ook moet er rekening worden gehouden met informatie en regels die komen kijk bij nieuwbouw. Onze specialisten helpen je hier graag bij.

 

De voordelen
De voordelenvan nieuwbouw

Voordelen nieuwbouwwoning

Of je voor een bestaande woning of voor een nieuwbouwwoning gaat, hangt van een aantal factoren af. Beide mogelijkheden hebben zo hun eigen voordelen. Ben je er nog niet uit welke keuze je gaat maken? Wij hebben een kort overzicht samengesteld met de verschillende voordelen van een nieuwbouwwoning.

Voordelen nieuwbouwwoning

Sfeerimpressies
Sfeerimpressies geven inzicht in oppervlakte

Nieuwbouw kopen

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komen er andere dingen kijken dan bij het kopen van een bestaand huis. Wij hebben daarom een stappenplan gemaakt van de zaken waar je zoal rekening mee dient te houden. Hier leggen wij stap voor stap uit hoe dit proces in elkaar zit en waar je op moet letten.

Het stappenplan

Schrijf je
Schrijf je vandaag nog in!

Inschrijven

Nieuwbouwwoningen zijn tegenwoordig erg in trek. Voor je het weet zijn de woningen in het door jou geliefde project alweer verkocht. Daarom kun jij je bij ons inschrijven met je woonwensen. Je wordt dan automatisch als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste projecten. Zo mis je nooit meer jouw perfecte nieuwbouwwoning, doen dus!

Inschrijven

Een droomhuis?
Een droomhuis?laat je bouwen...

Projecten

Vind hier jouw droomproject. We hebben een breed aanbod nieuwbouwprojecten in verschillende plaatsen. Zit jouw droomproject er (nog) niet tussen? Schrijf je dan in en je wordt automatisch als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste projecten.

Onze nieuwbouwprojecten

 

Huis verkopen?
Huis verkopen?Hoekstra & van Eck

Woning verkopen

Heb jij jouw droomproject gevonden, maar heb je nog een eigen woning die verkocht moet worden? Naast nieuwbouw zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van bestaande woningen. Wij helpen je graag met een snelle verkoop voor een zo hoog mogelijke prijs. Hierdoor kun jij je pijlen richten op je nieuwe woning! Wij leggen je graag uit hoe wij van de verkoop van je woning een succes maken.

Je woning succesvol verkopen

Onafhankelijk
Onafhankelijkadvies op maat

Hypotheek afsluiten voor een nieuwbouwwoning

Het afsluiten van de hypotheek is één van de meest belangrijke aspecten bij de koop van een woning en kan soms erg complex zijn. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komen er een aantal andere kosten kijken dan bij de koop van een bestaande woning. We leggen het je hier uit. Onze hypotheekadviseur geeft je graag persoonlijk en onafhankelijk advies zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken en waar je in de toekomst profijt van zult hebben.

Onafhankelijk hypotheekadvies

 

Hoekstra en van Eck,
Hoekstra en van Eck,goed verzekerd!

Nieuwbouwwoning verzekeren

Nieuwbouwwoning gekocht? Zorg dat het goed verzekerd is!
Bij Hoekstra & van Eck Makelaars beschikken wij over een ervaren team van verzekeringsadviseurs en schadebehandelaars. Omdat wij een belangrijke speler in de financiële markt zijn, hebben wij goede afspraken kunnen maken met diverse verzekeraars. Zo hebben we bij sommige maatschappijen de bevoegdheid tot schade-uitkering. Wij garanderen dan ook een snelle afhandeling!

Meer weten over verzekeringen

 

Onze dienstverlening
Onze dienstverleninghun project

Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars schakelen ons steeds vaker in om de verkoop van nieuwbouwwoningen en appartementen te verzorgen. Door onze uitgebreide dienstverlening zorgen wij ervoor dat projectontwikkelaars zich kunnen richten op de bouw. Wij verzorgen de verkoop. Denk hierbij aan conceptuele invulling, de marketing, verkoop en nazorg.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

naar boven

Voor wie staan onze nieuwbouwmakelaars klaar

Almere

Amersfoort

Amsterdam

Apeldoorn

Cruquius

Diemen

Edam

Haarlem

Halfweg

Heerhugowaard

Heiloo

Hoevelaken

Hoofddorp

Hooglanderveen

Hoorn

Julianadorp

Landsmeer

Lelystad

Middenbeemster

Nijmegen

Oosthuizen

Purmerend

Schagen

Soest

Spanbroek

't Zand

Volendam

Wognum

Zaandam

Zandvoort

Zuidoostbeemster

Zwaag

Zwanenburg

naar boven

Afspraak maken?

Plan afspraak
naar boven

Volg onze nieuwbouwmakelaars op social media

Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen? Volg onze makelaars van de Nieuwbouwwinkel op social media! Op onze kanalen vind je niet alleen onze nieuwste nieuwbouwprojecten, maar je blijft zo ook op de hoogte van het nieuws in makelaarsland. Ook kun je op onze social media terecht voor de leukste blogs, woontips, woonideeën en video's. Genoeg redenen om ons te volgen dus!

naar boven