omslagfoto

Charles Boyerstraat 23, Almere Vanaf € 900.000,- k.k.

naar boven

Verkoper vertelt

Komend vanuit Blaricum konden we traditioneel bouwen, aan eigen vaarwater, in de bekende architectonische Filmwijk in Almere-stad. Met 3 opgroeiende kinderen wilden we optimaal gaan genieten van deze unieke kans om zelf te gaan bouwen. We zijn op zoek gegaan naar een architect die al onze wensen kon samenbrengen in ons droomhuis.Dat is prima gelukt, we wonen er nu al ruim 23 jaar met zeer veel plezier en woongenot, waar we menig gezellig uurtje hebben doorgebracht bij de openhaarden en aan de keukentafel. In de omgeving hebben we mooie fietstochten kunnen maken en het centrum is met de fiets (5 minuten) en lopend snel te bereiken. Zowel wij als onze kinderen hebben het geweldig gehad met het leven in en op het water, met vissen, zwemmen en varen met de boot. We hebben veel gezellige en leuke tochtjes gemaakt naar het Weerwater en zijn door de sluizen naar het Gooimeer, de Noorderplassen en ook naar de Amsterdamse grachten gevaren. Aan onze steiger hebben we een extra drijvend steigervlot van 16 m2 waardoor we heerlijk kunnen genieten van zonnen en zwemmen. We beleven de natuur optimaal te midden van de waterlelies, eenden, futen, meerkoeten en zwanen. In het voorjaar genieten we van hun jongen. 's Winters hebben we vanuit de tuin veel ijspret kunnen beleven met koek en zopie. In de dubbele garage met etage hebben de kinderen geweldige feesten kunnen organiseren. Nu de kinderen zijn uitgevlogen zijn we op zoek naar een nieuwe woonbeleving die is afgestemd op ons huidige leven.
Bovenstaande tekst is opgesteld door de verkoper. De verkoper is hierin vrij geweest om zijn eigen woning en locatie te omschrijven. Hoekstra & van Eck Makelaardij heeft hier geen invloed op gehad en u kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.
naar boven

Foto's

360 graden foto

360° foto

Video

naar boven

Kenmerken

Vanafprijs € 900.000,-
Bouwvorm Bestaande bouw
Type vrijstaande woning, eengezinswoning
Ligging aan rustige weg, aan vaarwater, in woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte 265 m²
Perceeloppervlakte 1233 m²
Inhoud 1005 m³
Bouwjaar 1992
Slaapkamers 4
Tuin tuin rondom
Garage aangebouwd steen, parkeerplaats
Verwarming stadsverwarming
naar boven

Plattegronden

naar boven

Rondom het huis

naar boven

Wat is er in de buurt

Wonen in Almere

Almere

Hoe oud je ook bent, wonen in Almere is the place to be! Dit komt doordat Almere erg divers is. Natuur voor de natuurliefhebbers, water voor de watersporters, architectuur voor de architectuurliefhebbers en vele bezienswaardigheden, neem de Oostvaardersplassen, Almere Centrum en evenementen zoals Strandfestival "ZAND" en het "Almere Haven festival".

Voor iedereen is er wel wat te doen in Almere. De stad trekt steeds meer toeristen en is een multiculturele stad, die volop aan het groeien is. Verder zijn de mogelijkheden met het openbaar vervoer uitstekend geregeld en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6.

naar boven

Blader door de brochure

naar boven

Charles Boyerstraat 23 bekijken

Bezichtiging plannen?

Plan afspraak
naar boven

Plan je route

Plan route
Voeg deze woning toe aan uw TomTom
Bakkerij Bank Busstation Café Gemeentehuis
Luchthaven Metro Museum Park Parkeerplaats
Restaurant School Sportclub Supermarkt Tankstation
Taxistandplaats Treinstation Universiteit Winkelcentrum Ziekenhuis
naar boven

Bekijk meer woningen in Almere en omgeving

Bekijk alle woningen die Hoekstra & van EckAlmere in de verkoop heeft