HVE bestaat 50 jaar!
24697_Te-koop-bord-Hoekstra-en-van-Eck.jpg

Nieuws Hoekstra & van Eck

Lees hier de laatste ins en outs van Hoekstra & van Eck.

Berichten over ons of de woningmarkt, verzekeringen of hypotheken in het algemeen.

 

Woning kopen? Hoe kom je ertussen?

Woningen die binnen drie dagen verkocht zijn, enorme prijsstijgingen, 30 mensen bij een bezichtiging: allemaal signalen die aangeven dat de huizenmarkt in Alkmaar op z’n kop staat. In een jaar tijd is het aanbod in de regio Alkmaar gehalveerd. Maar door de lage rente en aantrekkende economie neemt de vraag alleen maar toe. En daarmee ook de vragen waarmee klanten bij Hoekstra & van Eck Makelaars en De Hypotheekshop komen.

Daniel Hua, Jessica de Nijs, Laurens Slikker en Ivo Gerritsen
Daniel Hua, Jessica de Nijs, Laurens Slikker en Ivo Gerritsen

Bent u van plan een nieuw huis te kopen of zoekt u de beste hypotheek? Op donderdag 23 november organiseren Hoekstra & van Eck en De Hypotheekshop een kopersavond. Tijdens deze avond staan de aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, hypotheekadviseur, verzekeringsadviseur en notaris (Alckmare Notariaat) klaar om in gesprek te gaan. Door de overspannen huizenmarkt haken mensen af of maken snel onverstandige keuzes. Met deze kopersavond willen Hoekstra & van Eck en De Hypotheekshop die situaties helpen te voorkomen.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben betrekking op zowel aankoop/verkoop als hypotheken en verzekeringen. Hoe gaat het me lukken om in deze markt toch mijn droomhuis te vinden en te kopen? Telkens als ik bel voor een afspraak is de woning al verkocht. Wat te doen? En hoe voorkom ik dat ik achteraf tegen verrassingen aanloop? Als ik boven de vraagprijs bied, kan ik dat dan ook allemaal financieren? Hoe werkt een starterslening? En als het me dan gelukt is, wat moet ik dan regelen? Hypotheek? Taxatie? Verzekeringen? Notaris? Testament? Samenlevingscontract?

Herkent u zich in deze vragen? Of heeft u andere vragen rondom huizen, hypotheken en verzekeringen? Kom dan vooral langs! Onder het genot van een hapje en drankje worden al uw vragen beantwoord. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Het aantal plaatsen is beperkt, dus op tijd aanmelden is aan te raden.

Wanneer: donderdagavond 23 november 2017
Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur
Locatie: Oudejans Keukendesign, Frieseweg 12, Alkmaar
Aanmelden: mail naar alkmaar@hoekstraenvaneck.nl of bel 072 201 02 03

Actueel nieuws

 1. Makelaardij Hoekstra & Van Eck Heerhugowaard trotse NVM Marktleider 2016

  13-2-2017

   

  Van nul tot 100 transacties in anderhalf jaar, en nog geen jaar later NVM marktleider 2016 in Heerhugowaard. Die veelzeggende prestatie kan makelaarskantoor Hoekstra & Van Eck met trots noteren in de boeken. RM RT Makelaar Jelle de Nijs neemt ons mee in het succes achter de feiten.

  In mei 2014 opende Jelle de Nijs kantoor Hoekstra & Van Eck Heerhugowaard. Het geheim van de snelle groei van dit kantoor zit vooral in de aanpak. Naast betrouwbaarheid, klantgerichtheid en goede dossiervorming handelen wij met passie en enthousiasme en geven we elke klant 100% aandacht. Jelle de Nijs: ”Makelaars hebben bij ons de handen vrij om het vak goed uit te oefenen en het contact heel persoonlijk te maken.”

 2. naar boven

  Makelaardij en De Hypotheekshop onder een dak in Alkmaar

  26-10-2016

  Vanaf 26 oktober is De Hypotheekshop te vinden in hetzelfde pand als Hoekstra & Van Eck Makelaars, aan de rand van het stadshart. Bij Makelaardij Hoekstra & Van Eck / De Hypotheekshop Alkmaar Schelphoek staan dan maar liefst vijf deskundige adviseurs klaar om klanten van op maat gemaakte adviezen te voorzien. Naast De Hypotheekshop kunnen klanten in hetzelfde pand daardoor ook terecht voor aan- en verkoop van hun woning en het afsluiten van verzekeringen in de meest brede zin.

 3. naar boven

  De Hypotheekshop versterkt samenwerking met Rabobank

  4-10-2016

  De Hypotheekshop kondigt met trots aan dat zij op landelijk niveau nauwer gaat samenwerken met de Rabobank. Door deze samenwerking krijgt de consument via de onafhankelijk financieel adviseurs van De Hypotheekshop toegang tot hypotheken van de grootste hypotheekbank van Nederland. De Hypotheekshop heeft met deze stap vrijwel alle hypotheekaanbieders van Nederland in het assortiment.

   

   

 4. naar boven

  Nu al meer dan 100 huizen binnen 1 jaar verkocht in Amsterdam West

  28-4-2016

  Opvallen tussen de concurrentie op de woningmarkt in Amsterdam is met recht een uitdaging te noemen. Amsterdam West, nog geen jaar geopend, lukt dat zeker. Afgelopen week verkochten ze alweer hun 100ste huis. Opmerkelijk detail: de verkoper, de heer De Rooij, koos voor Hoekstra & van Eck omdat ze de meest reële waardebepaling gaven, als beste de buurt kenden en transparant waren in hun manier van zaken doen.

  Waarom het Hoekstra & van Eck lukt om succesvol te zijn en te blijven is daarmee geen geheim meer. Kantoorleider en makelaar Leonie Rump verwoord het succes als volgt: “Wij werken hard, zijn eerlijk, laten zien wat we doen, zijn bijna 24 uur per dag bereikbaar en kennen ons werkgebied heel goed.” Daarmee wijst ze heel direct op de onderscheidende waarden van Hoekstra & van Eck. Laten zien wat je doet is daar een belangrijk aspect van. Verkoper De Rooij: ”Vanaf het eerste moment had ik vertrouwen in deze makelaar. Ze boden van de drie uitgenodigde makelaars de meest eerlijk prijs. En alle afspraken werden vastgelegd in het online toegankelijke dossier.”